Video- ja elokuvatuotanto

Nyt livestriimaus!

Tapahtumasi reaaliajassa verkkoon. Kahden kameran ja kahden muun ohjelmalähteen (esim. tietokone jne.) reaaliaikainen FullHD-kuva ja ääni verkkoon. Myös kahdelle eri verkkoalustalle yhtäaikaisesti.

4K, UHD ja FullHD

Tuotantomme on korkeinta 4K tasoa. Kuvaus, valaistus, äänitys, värimäärittely ja editointi tehdään parhaalla mahdollisella laadulla ja vuosien kokemuksella.

Lopullisen, asiakkaalle toimitettavan tuotteen resoluutio ja kuvasuhde sovitaan luonnollisesti etukäteen vastaamaan asiakkaan tarpeita. Aina ei siis tarvitse mennä raskaimman tuotantoprosessin kautta.

Yritysten, virastojen ja laitosten, palvelujen ja tuotteiden esittelyssä ja mainostamisessa hyvin tehty video tai mainoselokuva on korvaamaton.
 

 

Ilmakuvaus (dronekuvaus)

Suoritamme ammattimaista ilmakuvausta dronella. Kuvaamme Ultra HD- ja Full HD -videoita (3840x2160 ja 1920x1080) sekä valokuvia (max.5472x3648). Huolehdimme luvat, jos kuvaaminen sitä edellyttää. Lisäksi toimintamme on suojattu vastuuvakuutuksella.


 

Valokuvaus

Mainoskuvaukset, lehtikuvaukset, palvelujen ja tuotteiden kuvaukset.

Kuvaamme myös kaikkia inhimillisen toiminnan osa-alueita; mm. ristiäiset, yksityisten ja yhteisöjen merkkivuodet, muistotilaisuudet, urheilu- ja musiikkitapahtumat.

Tarvitessasi lisätietoja tai tarjouksen, ota rohkeasti yhteyttä. Yhteystiedot-osiosta löytyy sähköpostiosoite.

Blackmagic Ultra 4K
Davinci Resolve 16

Copyright (c) 2021 Polar Grow Ltd. info@polargrow.com